Fartyg, Inspiration, Nyhet, Propeller, Service

Sjöfartens Dag

Sjöfartens Dag i sjöfartens stad – Mariehamn, 24 maj 2018.  

Torsdag 24 maj var vi en av utställarna på Sjöfartens Dag. Bland de drygt 80 utställarna på mässan fanns bland annat lastrederier och färjerederier, leverantörer, kunder och maritima skolor från hela Norden.

Det var Janne, Göran och jag som representerade Blue Future Marine, och vi träffade befintliga och potentiella kunder, leverantörer och massa andra trevliga och intressanta människor som delar vår passion för den maritima världen. Det blev ett forum där vi inte bara fick ”visa upp oss” utan där vi kunde också bli konkreta och prata affärer och möjligheter.

Mässan gav också möjlighet att lyssna på intressanta seminarium. Jag själv lyssnade på Wärtsiläs seminarium om Digital Transformation. Då vi som modern servicepartner försöker göra så mycket som möjligt digitalt, allt för att minimera servicekostnad och tid så var det otroligt intressant att lyssna på vila trender det är inom nybyggnation.

Vi hade högt och jämnt tempo i vår monter och vi pratade om allt mellan himmel och hav. Från hur man kan ändra bladdesign för att ”hotta” upp en gammal propeller som används i ett nytt syfte till svetsteorier på brons och mässing. Fler än vi delar nog uppfattningen att det var en spännande miljö där över hundra personer med samma agenda samlas. Här kan vi snacka om positiv energi! Så vi vill gärna passa på att berömma Ålands Sjöfart för en väldigt lyckad och väl genomförd mässa. Tack – vi ses igen!

Ha det gott, Linda

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.