Vi söker servicetekniker

Service engineer

Blue Future är en oberoende aktör som bygger på kvalificerad service, underhåll för att snabbt och enkelt kunna hjälpa kunder som behöver tekniskt stöd på site i så väl Sverige som utomlands. ► Inom Fältservice minimerar vi kundens kostnader och stilleståndstid genom vår flexibla och lösningsorienterade inställning. ► Vi har en övergripande förståelse för hela framdrivningsapparaten och kan bistå våra kunder i hela kedjan från motor till roder. ► Vi arbetar prestigelöst där vi leder och utför arbeten på site.
Dina arbetsuppgifter Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och montagetjänster som till största delen kommer att utföras ute på anläggningsplats i torrdocka men arbete till sjöss kan även förekomma. Arbete kan ske både i team om 2–4 personer eller som ensam tekniker tillsammans med lokalt stöd. Som servicetekniker kommer du i din roll att ha mycket kundkontakter. Utbildning är behovsstyrt och sker i sådana fall genom arbete tillsammans med erfarna tekniker i vår verkstad. Resor sker företrädelsevis inom Sverige men internationella jobb är ingen ovanlighet. Ett normalt projekt sträcker sig mellan någon dag upp till cirka 2 veckor. Beräknat antal resdagar per år: cirka 100.
Din profil. Genom att du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats där snabba beslut, föränderlighet och högt tempo hör vardagen ser vi gärna att du tycker om att det händer mycket och att du har en lösningsfokuserad inställning. Då du kommer att ha kontakt med våra kunder ser vi gärna att du är social, trivs med nya kontakter och är serviceminded. Erfarenhet från marint underhåll, sjöingenjörsbakgrund eller liknande är meriterande. Är du en händig, driven person som gillar högt tempo? Då är det här jobbet för dig!