Entreprenör, Inspiration, Ledarskap, Nyhet

När ska man jobba – när man har tid eller när man har energi?

Det är faktiskt en fråga som aldrig tidigare slagit mig. Men i helgen slog den mig. Och den slog faktiskt rätt hårt. Det var tävling och jag löpte ett 10 kilometerslopp, men bröt efter halva. Min besvikelse var helt enorm. Men jag hade inte energin som behövdes och jag valde att lyssna på kroppen, vilket… Läs mer När ska man jobba – när man har tid eller när man har energi?

Entreprenör, Inspiration, Ledarskap, Nyhet

Kan frustration vara ett verktyg för framgång? Eller inte ..?

Jag vet, är den känslan verkligen så jäkla skön? Tänk dig att du är riktigt frustrerad. Och så kryddar du det med lite ilska, eftersom du har arbetat väldigt hårt för att uppnå ditt mål. Känslan av att det inte fungerar växer sig sakta med säkert allt starkare. Du vet den där känslan av att… Läs mer Kan frustration vara ett verktyg för framgång? Eller inte ..?

Entreprenör, Inspiration, Ledarskap, Nyhet

”Mamma, kan inte du köpa en sån klocka som pappa har, den går lite långsammare än din.”

Personligen har jag ett ganska avslappnat och positivt förhållningssätt till världen. Men min optimism om hur lång tid saker och ting tar har en förmåga att emellanåt bita mig i arslet. Jag glömmer aldrig den dagen när jag skulle hämta barnen för att vi skulle vidare till en träning. Min dotter var väl en 5–6… Läs mer ”Mamma, kan inte du köpa en sån klocka som pappa har, den går lite långsammare än din.”

Entreprenör, Inspiration, Ledarskap, Nyhet

Hur bedömer man prestationer?

Ett företags överlevnad hänger intimt samman med dess förmåga att infria omvärldens kvalitetskrav, dvs. att producera tjänster och produkter som tillfredsställer kundernas och användarnas krav och förväntningar. Och företagets förmåga att leverera bygger i sin tur på medarbetarnas förmåga att prestera. Vem ska bedöma prestationen? Och hur ska man bedöma prestationer? På individens insats eller… Läs mer Hur bedömer man prestationer?