Vi söker en projektledare marin

Do you want to becoma a part of a Blue Future?

OM TJÄNSTEN. Inom vårt affärsområde marinservice erbjuder vi servicetjänster inom fartygsframdrift för lokala, nationella och internationella kunder. Vi erbjuder en utvecklande projektledartjänst där du som projektledare kommer att vara spindeln i nätet i våra marina kundprojekt. Du kommer att planera, leda och genomföra projekten som beroende på servicegrad inte alltid har givna ramar så en viss flexibilitet krävs. Arbetet innebär mycket personal-, kund- och leverantörskontakter

OM DIG. Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas, vara med och utveckla samt vill och kan förstärka vår position inom marinservice. Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är en naturlig ledare med fokus på affärsmässighet och resultat, samt kombinerar detta med en ödmjuk inställning och positiv energi. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och hanterar du fler språk är det ett plus. Har du jobbat inom den marina branschen och haft kontakt med olika klassningssällskap så är det också meriterande.

OM OSS. Blue Future Marine AB är en del av Blue Future Sweden AB. Med lång erfarenhet och djupa kunskaper är vi en erkänt kompetent och pålitlig leverantör till den marina sektorn avseende reparation och service på bland annat propellrar och framfartsutrustning. Blue Future Sweden AB består även av Blue Future Turbine AB som servar vattenkraftverk samt Blue Future Innovation AB som utvecklar produkter, innovationer och affärsidéer.

OM EN BLÅ FRAMTID. Har vi fångat ditt intresse? Bra! Sök tjänsten på info@bluefuture.se – eller om du har några frågor, ring till vår projektledare Göran Gunnarsson på 070-364 34 80. Eftersom vi känner en ökande efterfrågan från marknaden är vi lite otåliga, så hör av dig så snart du kan eller senast 2018-10-26.