Vi söker en slipare

Do you want to be a part of a Blue Future?

OM TJÄNSTEN Inom vårt affärsområde marin service söker vi nu en skicklig och rutinerad slipare. Du behöver ha viss datorkunskap för att exempelvis hantera mätmaskiner. Vidare krävs kunskaper i OFP för materialprovning, samt att du kan kommunicera skriftligt och muntligt på både svenska och engelska. Våra uppdrag varierar och dagarna är omväxlande – vilket i sin tur ställer krav på att ett flexibelt synsätt. Resor kan förekomma, så B-körkort är nödvändigt liksom certifikat för truck och kran.

OM DIG Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas, vara med och utveckla samt vill och kan förstärka vår position inom marin service. Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du har gedigna yrkeskunskaper och är van att arbeta i högt tempo. Kan du kombinera det med en ödmjuk inställning och en rejäl dos positiv energi så är du nog den vi söker.

OM OSS Blue Future Marine AB är en del av Blue Future Sweden AB. Med lång erfarenhet och djupa kunskaper är vi en erkänt kompetent och pålitlig leverantör till den internationella marina sektorn avseende reparation och service på bland annat propellrar och framfartsutrustning. Blue Future Sweden AB består även av Blue Future Turbine AB som servar vattenkraftverk samt Blue Future Innovation AB som utvecklar produkter, innovationer och affärsidéer. Hela koncernen sitter i Norra Verken i Kristinehamn.

OM EN BLÅ FRAMTID Har vi fångat ditt intresse? Toppen! Sök tjänsten på info@bluefuture.se – eller om du har frågor, ring till Per Andersson på 070-675 37 04. Vi har sedan en tid en stadigt ökande orderingång, så vi har lite bråttom att hitta vår nya arbetskompis. Så hör av dig så snart du kan eller senast 2018-10-26.